Informatii livrare

Informatii livrare

Programul de recepționare a comenzilor de către operatorii noștri de site este 9:00- 17:00, de luni până vineri. Aveți posibilitatea de a selecta produse și de a efectua comenzi indiferent de oră, însă în afara intervalului orar, termenul de livrare va fi considerat din următoarea zi lucrătoare.

Livrarea produselor se va face oriunde în țară. Ely Art Bijoux  își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresă menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comandă va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Termenul de livrare se calculează din momentul plasării comenzii (pentru modalitatea de plată Ramburs), respectiv a confirmării plății (pentru OP și plata cu cardul)


În contextul actual, vrem să vă asigurăm că în toate locațiile noastre am luat întregul set de măsuri preventive necesare pentru asigurarea igienizării magazinului și evitarea riscurilor de îmbolnăvire cu coronavirus în rândul clienților cât și a angajaților și asigurăm consumabile specifice pentru dezinfecția personală a clienților.
Pentru livrările comenzilor primite online am implementat cu responsbilitate un protocol riguros de curățenie și igienizare a produselor.